Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην ΠΕ Καστοριάς

Πολύ πετυχημένος ο θεσμός της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στον Νομό μας

Στον πολύ πετυχημένο θεσμό λειτουργίας της Κινητής Αστυνομικής Μονάδας στον Νομό μας, αναφέρθηκε ο Αστ/κός Δ/ντής Καστοριάς Ευθ. Αμαραντίδης, κατά την διάρκεια της χθεσινής συνέντευξή του, πρός τα τοπικά ΜΜΕ, για την κατάσχεση μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης, δηλώντας τα εξής:

ΑΣΤ:ΚΟΣ Δ:ΝΤΗΣ

«Η Κινητή Αστυνομική Μονάδα, η οποία λειτουργεί στην περιοχή μας εδώ και τρείς μήνες, έχει γίνει πραγματικά αποδεκτή σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό από τους κατοίκους του Νομού της Καστοριάς και κυρίως από άτομα που διαμένουν σε απομακρυσμένα χωριά και ιδιαίτερα ηλικιωμένα άτομα, τα οποία περιμένουν με μεγάλη χαρά τους άνδρες της Κινητής Αστ/κής Μονάδας. Η κίνηση αυτή, τόνισε ο κ. Αμαραντίδης, έχει βοηθήσει πολύ στη σύσφιγξη των σχέσων με τους πολίτες, υπάρχει μιά συνεργασία, όπου προσπαθούμε καθημερινά να τους εξυπηρετήσουμε, σε ό,τι αυτοί χρειάζονται, διανέμοντας παράλληλα και ενημερωτικά φυλλάδια (για κρούσματα απάτης σε βάρος ηλικιωμένων, ή με την μέθοδο της απασχόλησης, κλπ.) Για όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχουν εξυπηρετηθεί, ειδικά οι ηλικιωμένοι, όσον αφορά το γνήσιο της υπογραφής, φωτοαντίγραφα, για δικαιολογητικά που χρειάζονται για έκδοση ταυτότητας, διαβατηρίου κλπ. και θεωρώ, πώς είναι ένας απόλυτα επιτυχημένος θεσμός. Ο πολίτης, θέλουμε να ξέρει ότι η Αστυνομία είναι κοντά του».

Δρομολόγια Κινητής Αστ/κής Μονάδας Καστοριάς από 15 έως 21/8/2016

  • Τρίτη (16-08-2016) και ώρες από 17.00 έως 24.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Κολοκυνθού-Μεσοποταμία-Καλοχώρι-Άνω και Κάτω Πτεριά-Κομνηνάδες-Διποταμία-Χιονάτο-Νεστόριο- Μελάνθιο-Νίκη-Λάγγα-Βράχος-Πετροπουλάκι-Άργος Ορεστικό-Καστοριά

  • Τετάρτη (17-08-2016) και ώρες από 17.00 έως 24.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Δενδροχώρι-Ιεροπηγή-Αγία Κυριακή-Οινόη-Άνω και Κάτω Πτεριά-Πολυάνεμος-Καλοχώρι-Τσάκωνη-Πεντάβρυσος-Ομορφοκκλησιά-Υψηλό-Αυγή-Χιλιόδενδρο-Ποριά-Καστοριά.

  • Πέμπτη (18-08-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Μανιάκοι-Κρανοχώρι-Άνω και Κάτω Πτελέα- Αγία Άννα-Νεστόριο-Κοτύλη-Κυψέλη- Επταχώρι-Χρυσή-Πευκόφυτο-Πεύκο-Καστοριά.

  • Παρασκευή (19-08-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά – Λεύκη – Κορομηλιά – Ν. Οικισμός Κορεστείων – Κρανιώνας –   Μαυρόκαμπος- Χαλάρα – Μακροχώρι – Μελάς – Άνω Μελάς- Άγιος Αντώνιος-Βυσσινιά – Οξυά – Πολυκέρασος – Τοιχιό – Σιδηροχώρι -Κεφαλάρι – Απόσκεπος -Καστοριά

  • Σάββατο (20-08-2016) και ώρες από 09.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:

Καστοριά-Λαχανόκηποι-Λακκώματα-Κρύα Νερά-Σπήλαια-Ζευγοστάσιο-Άνω και Κάτω Περιβόλι-Καστανόφυτο-Άγ.Ηλίας-Σπήλιος-Κερασώνα-Ανθηρό-Νόστιμο-Σκαλοχώρι-Βέλος-Διαλεκτό-Βοτάνι-Αμμουδάρα-Ασπροκκλησιά-Αμπελοχώρι-Ασπρονέρι-Κρεμαστή-Λάγουρα-Καστοριά.

 

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Επόμενο Άρθρο

Ιερά Αγρυπνία σήμερα το βράδυ στη Μητρόπολη

Τελευταία από Τοπικά Νέα