Πολύδωρας: Συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες του Συντάγματος

«Τιμητική η πρόταση της κυβέρνησης να είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΕΣΡ» δήλωσε ο Βύρων Πολύδωρας» μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσιπρα, και τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.
Ξεκαθάρισε ότι καίριο σημείο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα.
«Εγώ δεν κάνω επικοινωνιακά παιχνίδια, ούτε είδα τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα, είδα διάθεση συναίνεσης» δήλωσε, απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο υπάρχει σκοπιμότητα.
«Δεν πάει άλλο το αδιέξοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά, λέγοντας ότι θα έχει συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς.
Ήδη από νωρίτερα είχαν κυκλοφορήσει πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές που έκαναν λόγο για «πρόσωπο που η ΝΔ δύσκολα μπορεί να αρνηθεί» παρά το γεγονός ότι ο Βύρων Πολύδωρας, είχε διαγραφεί το 2013 από τη ΝΔ, ενώ καταψήφισε τον Σταύρο Δήμα στην προεδρική εκλογή του 2014.
Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ: «Η Νέα Δημοκρατία είναι σταθερά υπέρ της λειτουργίας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης. Με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Σύνταγμα και καταργούσε ο νόμος Παππά.
»Επομένως τις επόμενες ημέρες ο νόμος Παππά πρέπει να αντικατασταθεί από νόμο που θα υλοποιεί αυτά που το Σύνταγμα προβλέπει, ώστε αμέσως μετά να συσταθεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.
»Η κυβέρνηση, έστω και μία φορά, ας αρθεί στο ύψος των περιστάσεων και ας εγκαταλείψει τα επικοινωνιακά παιχνίδια.»

Πηγή: In.gr – Newsroom ΔΟΛ

 

Προηγούμενο Άρθρο

Εξιχνιάσθηκαν άλλες δεκατρείς περιπτώσεις απάτης στις πόλεις της Φλώρινας και της Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση Τελιγιορίδου – Κασίμη με αγροτικούς φορείς του Νομού μας

Τελευταία από Ελλάδα

Εστίαση: 10.000€ διοικητικό πρόστιμο στις επιχειρήσεις με ετήσιους τζίρους άνω των 500.000€ που δεν θα είναι ασφαλισμένες για φυσικές καταστροφές (Νόμος 5116/2024 με τροποποίηση του άρθρου 5)

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε. Αγαπητοί Συνάδελφοι, Όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου μας με ετήσιους τζίρους άνω των 500.000 χιλιάδων