Πολιτική εκδήλωση της Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς με την παρουσία της Εύας Καϊλή και του Πάρι Κουκουλόπουλου (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Πολιτική εκδήλωση πραγματοποίησε χθες, η Ν.Ε του Κινήματος Αλλαγής Καστοριάς σε αίθουσα του ξενοδοχείου CALMA.

Ομιλητές ήταν η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝ.ΑΛ., Πάρις Κουκουλόπουλος.

Λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, οι δύο ομιλητές παραχώρησαν συνέντευξη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Την κα Καϊλή και τον κ. Κουκουλόπουλο προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε ΚΙΝ.ΑΛ Καστοριάς Θωμάς Αναστασίου.

«Είναι ιδιαίτερα κρίσιμες αυτές οι ευρωεκλογές, πρώτα από όλα για την Ευρώπη. Δεν είναι βέβαια άσκηση πόλωσης όπως επιχειρούν να κάνουν με τρόπο χονδροειδή και απαράδεκτο οι κύριοι Τσίπρας και Μητσοτάκης. Νομίζω βέβαια ότι από την πλευρά μας θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε, γιατί δώσανε την πιο καλή απάντηση στο ερώτημα του κόσμου γιατί να ψηφίσει Κίνημα Αλλαγής.

Πρόοδος ή παρακμή, είναι το δίλημμα σήμερα και εκφράσανε στη Βουλή, απόλυτα την παρακμή, από κοινού και εξ αδιαιρέτου», σημείωσε ο κ. Κουκουλόπουλος ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος  ότι το ΚΙΝ.ΑΛ στις ευρωεκλογές, θα έχει ανοδική πορεία ενώ όπως είπε, στις εθνικές εκλογές, θα καταφέρει να ανατρέψει τους πολιτικούς συσχετισμούς.

«Στις ευρωεκλογές πιστεύουμε – να το πω με τα λόγια της Φώφης Γεννηματά – ότι θα έχουμε την πρώτη ανάσταση  ως Κίνημα Αλλαγής, ως μεγάλη Δημοκρατική παράταξη και θα έχουμε το επόμενο μεγάλο βήμα στη μητέρα των μαχών, τις εθνικές εκλογές. Και αυτό το ιδιαίτερο που θέλω να επισημάνω είναι η βεβαιότητα μου ότι αυτή η ανατροπή, αυτό το κλείσιμο ψαλίδας μεταξύ Κινήματος Αλλαγής και ΣΥΡΙΖΑ, θα ξεκινήσει από δω από τη Δυτική Μακεδονία».

«Βασικό στοιχείο αν θέλετε στην ομιλία τη δική μου θα είναι η ηθική. Σ΄ αυτή την αίθουσα βρίσκονται άνθρωποι που στα δύσκολα έμειναν εδώ, που δεν επιδίωξαν, ούτε δέχτηκαν οποιαδήποτε συναλλαγή για να μετακινηθούν. Άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι Υπουργοί σε άλλες παρατάξεις, αλλά είχαν το ήθος, την ιδεολογία, το σθένος να παραμείνουν συνεπείς  με τις αρχές τους και να υπερασπιζόμαστε μαζί την παρακαταθήκη της παράταξης και να μιλάμε φυσικά για το μέλλον και όσα μπορούμε να κάνουμε προστατεύοντας πραγματικά τους πολίτες και όχι με παροχολογίες ή αυταπάτες», δήλωσε η κα. Καϊλή.

fonikastorias.gr Σ.Ι. – Ε.Ψ.