Πολιτική εκδήλωση & κοπή Βασιλόπιτας του Κινήματος Αλλαγής Καστοριάς (φωτο)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Ο βουλευτής Λακωνίας και πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Κινήματος Αλλαγής η οποία πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Έσπερος».

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους των ΜΜΕ λίγο πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ο κ. Γρηγοράκος άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική που ασκεί σε διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη χώρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη καμπή πολιτικά στην Ελλάδα, είμαστε σε ένα έντονα συγκρουσιακό πολιτικό κλίμα που, τουλάχιστον αυτή την εποχή, δεν το έχει ανάγκη ο τόπος. Ο τόπος αυτή την εποχή είχε ανάγκη από μια πλατειά λαϊκή, κοινωνική και πολιτική συναίνεση για να μπορέσει να δώσει λύση στα μεγάλα προβλήματα της χώρας. Δυστυχώς όμως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, ιδιοτελώς κάποιοι φροντίζουν να βάζουν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας με αποτέλεσμα όλο αυτό που θα έπρεπε όλοι μαζί, όλος ο λαός να έχει δημιουργηθεί ένα κίνημα από τη βάση, μια εθνική λαϊκή ενότητα που θα έδινε λύση σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της χώρας και που το έχει ανάγκη ο τόπος δεν έχει γίνει και γι’ αυτό αποκλειστική ευθύνη έχει ο ίδιος ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση. Υπάρχει αδιέξοδο δυστυχώς».

Τον κ. Γρηγοράκο προλόγισαν ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς Κοσμάς Βαρσάμης και η εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ Αθηνά Τσουλουκίδου.

Ε.Ψ.