Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη του Ο.Π.Α.Κ. “Μύησις” στην Κεφαλονιά στο πλαίσιο του Διασυνοριακού Προγράμματος Extrocult

//

Το τριήμερο 4 – 6 Ιουνίου, ο Ο.Π.Α.Κ. «Μύησις» με 25 μέλη του, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Κεφαλονιά, στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος Ελλάδας – Αλβανίας με τον τίτλο Extrocult, που περιέχει θεματολογία τουριστικής και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, περιελάμβανε:

  • Το απόγευμα της Παρασκευής 4/6, συνάντηση των εταίρων του προγράμματος Extrocult (πλήν της Αλβανίας που δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί), στο Επιμελητήριο της Κεφαλονιάς & Ιθάκης, όπου έγινε η παρουσίαση των εταίρων του προγράμματος: (Θέατρο τση Ζάκυνθος Επαγγελματική Σκηνή/Φιόρο του Λεβάντε, Δήμος Βόρειων Τζουμέρκων και Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις», όπου από μέλη του, παρουσιάστηκαν οι δράσεις της «Μύησις» αλλά και ο Νομός της Καστοριάς, ως τουριστικός προορισμός).
  • Το Σάββατο 6/6, πραγματοποιήθηκε αρχικά επίσκεψη στο υπέροχο Ναυτικό Μουσείο της Σάμης και στη συνέχεια, παρουσίαση ένος μοναδικού δρώμενου, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης:  «Αλλαγή φρουράς στο Ενετικό Κάστρο της Άσσου».

Το fonikastorias.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις εκδηλώσεις.

Προηγούμενο Άρθρο

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: 10 Ιουνίου Απεργούμε

Επόμενο Άρθρο

Ο σύλλογος εστίασης Καστοριάς στην ποδηλατοβόλτα του Δήμου

Τελευταία από Εκδηλώσεις