Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας: «Συγχαρητήριο μήνυμα στους φορείς για την επιτυχή συμμετοχή τους στα Προγράμματα Erasmus+ ΚΑ1 – 2020»

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας συγχαίρει το σύνολο των σχολικών μονάδων και δομών που συμμετείχαν στη δράση Erasmus+ ΚΑ1 2020, και ειδικότερα τους παρακάτω φορείς για την έγκριση των σχεδίων που υπέβαλαν στο πλαίσιο της άνωθεν δράσης. Συγκεκριμένα, τα έργα που εγκρίθηκαν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας είναι τα παρακάτω:

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας εύχεται σε όλους τους φορείς καλή επιτυχία στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Επίσης, αναγνωρίζοντας τη σημασία της αποτελεσματικής συνεργασίας για την επίτευξη της εξωστρέφειας και ανταλλαγής καλών πρακτικών, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης εκφράζει τη διάθεσή της να συνεισφέρει με κάθε τρόπο που της επιτρέπει ο θεσμικός της ρόλος.

Από την Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας & Δ/θμιας

Εκπ/σης Δυτικής Μακεδονίας

Προηγούμενο Άρθρο

Φτωχότερο το Άργος Ορεστικό με τον θάνατο του Δημήτριου Χατσέρα – Ποιος ήταν ο γιατρός που έγινε καθηγητής Πανεπιστημίου

Επόμενο Άρθρο

Το fonikastorias.gr κληρώνει προσκλήσεις για την θεατρική παράσταση «Το παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη στο Θέατρο Βουνού την Τετάρτη 8/7

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία