Παρουσιάστηκε το Φωτογραφικό Λεύκωμα του Σπύρου Αναγνώστου: «Απόζαρι της ψυχής» (φωτογραφίες+video)

//

Στην κατάμεστη από συμπολίτες μας αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο, η παρουσίαση του πολύ ενδιαφέροντος Φωτογραφικού Λευκώματος «Απόζαρι της ψυχής» του συμπολίτη μας Σπύρου Αναγνώστου.

Για το Φωτογραφικό Λεύκωμα μίλησαν στην εκδήλωση, η συμπολίτισσά μας Ζωγράφος Μερόπη Σωτηροπούλου – Μάγγελ και ο Δημοσιογράφος Νίκος Βατόπουλος.

Τα έσοδα, από την πώληση του Λευκώματος, θα διατεθούν για την αποπεράτωση του Ι. Ναού Αγίου Νικολάου Τζώτζα στο Απόζαρι.

Εντύπωση όμως προκάλεσε, η αναφορά του κ. Σπύρου Αναγνώστου, για το τηλεφώνημα που δέχθηκε από κάποια κυρία, όπως είπε, της Εφορείας Αρχαιοτήτων, η οποία του είπε – σύμφωνα πάντα με τον κ. Αναγνώστου – ότι η διάθεση των εσόδων από την πώληση του Φωτογραφικού Λευκώματος για την αποπεράτωση, τον ευπρεπισμό και επανάχρηση του  Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Τζώτζα στο Απόζαρι, δεν είναι απαραίτητα αλλά σύμφωνα με την προσωπική της άποψη, αποτελούν «φρού – φρού και αρώματα» και ζήτησε από τον κ. Αναγνώστου να τονίσει κατά την παρουσίαση του Λευκώματος, ότι η Εκκλησία έχει τελειώσει κι έχει παραδοθεί από την Εφορεία Αρχαιοτήτων…

Ακολουθεί VIDEO με δηλώσεις, του Σπύρου Αναγνώστου και των ομιλητών

Προηγούμενο Άρθρο

ΟΑΕΔ: Στους 988.386 ανήλθαν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Οκτώβριο

Επόμενο Άρθρο

Η Ολυμπία Τελιγιορίδου στον Σκαι με τον Γ. Αυτιά. 19-11-2016 (video)

Τελευταία από Εκδηλώσεις