Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η Νοσηλεύτρια» του Ανδρέα Μήλιου

/

«Η Νοσηλεύτρια» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος που έγραψε ο συντοπίτης μας Ανδρέας Μήλιος.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε χθές στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Γι΄αυτό, μίλησαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Ιστορικός Ευστάθιος Πελαγίδης και ο συγγραφέας Δημήτρης Μάνος.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Παιδείας- Προγραμματικής Ανάδειξης Παλιάς Πόλης- Εξυγίανσης Λίμνης Λεωνίδας Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου   Κοινωνικής Προστασίας-   Αλληλεγγύης- Παιδείας και Αθλητισμού Θόδωρος Μυλωνάς.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Νομικό Πρόσωπο   Κοινωνικής Προστασίας-   Αλληλεγγύης- Παιδείας και Αθλητισμού και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Καστοριάς και Κορησού.

Ο Ανδρέας Μήλιος γεννήθηκε στην Καστοριά. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα, είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στην Αθήνα και τη Φρανκφούρτη. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικός Εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη (Γενεύη), Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Γερμανία και Ελλάδα. Δίδαξε, ως Επιστημονικός Συνεργάτης, Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Επιχειρησιακή Στρατηγική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Έχει εκδώσει πέντε επιστημονικά συγγράμματα. “Η Νοσηλεύτρια” είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Ε.Ψ.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσκεψη του Υφ. Οικονομίας & Ανάπτυξης στον Δήμαρχο Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Η εορταστική εκδήλωση του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής: «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου Στην