Παρουσιάστηκε στο Επιμελητήριο το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Καστοριάς» (φωτο+video)

κατηγορία : Τοπικά Νέα από

Μια νέα εποχή για την ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα στην Π.Ε Καστοριάς ξεκινά από σήμερα με το «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» του Επιμελητηρίου Καστοριάς.

Το  καινοτόμο και φιλόδοξο αυτό πρόγραμμα που θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις της περιοχής μας, παρουσιάστηκε το απόγευμα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ. Χαρ. Καραταγλίδη και τον υπεύθυνο μάρκετινγκ της αναδόχου εταιρείας, κ. Παύλο Μεγαλοβασίλη.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη τουριστική πύλη για τον Νομό Καστοριάς στην οποία θα προβάλλονται οι επιχειρήσεις διαμονής, εστίασης, διασκέδασης, δραστηριοτήτων, τουριστικών πρακτορείων κλπ στην  τοπική αγορά. Η συγκεκριμένη υπηρεσία υποστηρίζεται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Ειδικά για τα καταλύματα υπάρχει μια καινοτόμος μηχανή on- line κρατήσεων. Η τουριστική πύλη είναι σήμερα σε εννέα γλώσσες και θα ενταχθούν άλλες τρεις και  φιλοδοξία είναι να γίνει η νούμερο ένα τουριστική πύλη στην Ελλάδα.

Επίσης κάποια επιχείρηση μπορεί να προβάλει προϊόντα με τιμές ή χωρίς τιμές ή όποιες επιχειρήσεις θέλουν μπορούν να κάνουν πωλήσεις μέσα από αυτό.

Μια τρίτη  υπηρεσία λέγεται on – line  σύμβουλος του επιχειρηματία και συνίσταται σε ένα ανοιχτό περιεχόμενο που είναι προσβάσιμο από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου, αλλά έχει και ένα κομμάτι συμβουλευτικής on- line  που σημαίνει ότι κάνοντας εγγραφή μια επιχείρηση μπορεί να ρωτάει μια μεγάλη εταιρεία συμβούλων στην Αθήνα να λαβαίνει απαντήσεις στο  e-mail της και σε  ειδική εφαρμογή για θέματα που την απασχολούν.

Ε.Ψ.