Παρουσίαση των Τμημάτων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στα λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

/

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας άνοιξε την πόρτα στα λύκεια της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και παρουσίασε τα Τμήματά του, στους μαθητές της Γ’ Λυκείου. Οι διαδικτυακές συναντήσεις με τους μαθητές, αποτελούν μία από τις πτυχές της κεντρικής δράσης “Βρες τί θα Σπουδάσεις”, που υλοποιεί ετησίως το Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Ιδρύματος.

Οι μαθητές, είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν μία πρώτη εικόνα για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, μέσα από τις τέσσερεις παράλληλες αίθουσες zoom που αντιστοιχούσαν σε κάθε επιστημονικό πεδίο, από τις παρουσιάσεις που ετοίμασαν και προέβαλαν σε αυτούς μέλη διδακτικού προσωπικού του κάθε Τμήματος. Επιπλέον, υπήρξε η δυνατότητα διαλόγου ανάμεσα στους μαθητές και τους καθηγητές του Ιδρύματος, προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα και απορίες που τυχόν γεννήθηκαν. Χαιρετισμό απηύθυνε η αναπληρώτρια Περιφερειακή Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου. 

Οι εν λόγω διαδικτυακές εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν με πρωτοβουλία του Τμήματος Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων του Π.Δ.Μ. σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας  και της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας κ. Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Το ψηφιακό υλικό που έχει δημιουργεί και φέτος, θα αποσταλεί σε ηλεκτρονική μορφή σε όλα τα Λύκεια της χώρας, προκειμένου να γνωρίσουν και να εντάξουν στις επιλογές τους, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Προηγούμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Καστοριάς: 2ο Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα “Καστοριά: Προκλήσεις Βιώσιμης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης”

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 08/4

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Ο Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά για τον συντονισμό & την ενημέρωση των φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου (φωτο)

Τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ευάγγελο Τουρνά υποδέχτηκε σήμερα Πέμπτη στο γραφείο του ο