Παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Άργους Ορεστικού για τους σεισμοπαθείς σε Τουρκία και Συρία

/

Με σκοπό την στήριξη των πολιτών της γειτονικής μας Τουρκίας και της Συρίας που δοκιμάζονται από τις τραγικές συνέπειες των καταστροφικών σεισμών, ο Δήμος Άργους Ορεστικού σε συνεργασία με την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και την ΚΕΔΕ, προχωράει στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, αύριο Παρασκευή 10 και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου από 09:00 – 15:00 στον χώρο του Βοήθεια στο Σπίτι (πρώην κλινική Ζάχου).
Τα είδη που μπορείτε να προσφέρετε είναι κουβέρτες και παπλώματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό (μάσκες, γάζες, γάντια, αντισηπτικά, προϊόντα φροντίδας πληγών και πρώτων βοηθειών), είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, οδοντόκρεμες, μωρομάντηλα, σερβιέτες), συσκευασμένη ξηρά τροφή και παιδικές τροφές και είδη ρουχισμού (κασκόλ, γάντια, σκούφοι, κάλτσες) .

Tηλέφωνο επικοινωνίας – Πληροφορίες: 24670 44066

Δήμος Άργους Ορεστικού

Προηγούμενο Άρθρο

Δήμος Καστοριάς: Μέχρι και τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου η συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς συνανθρώπους μας

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 09/02

Τελευταία από Διεθνή