Παππάς: Απολύτως επιτυχημένη η διαδικασία – Δεν περιμέναμε να φτάσει τόσο ψηλά το τίμημα | koolnews.gr

Στις τέσσερις παρά δέκα τα ξημερώματα έφτασε στη ΓΓΜΕ έφτασε ο υπουργός Επικράτειας ο οποίος σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω όσους προσπάθησαν για να φθάσουμε σε αυτό το πολύ θετικό τέλος. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες αυτό που δικαιούνται. Το Σύνταγμα είναι ισχυρό, οι νόμοι μας είναι απαιτητικοί από όσους θέλουν να μπουν σε αυτή τη δραστηριότητα».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για το τελικό τίμημα είπε ότι δεν περίμενε ότι θα φθάσει τόσο ψηλά, επισήμανε όμως ότι η κυβέρνηση σχεδίασε τη διαδικασία με στόχο να αυξηθούν τα έσοδα για τα δημόσια ταμεία. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Η διαδικασία ήταν απολύτως επιτυχημένη και δίνεται η δυνατότητα στην Ελλάδα να περάσει σε μια νέα τηλεοπτική εποχή, σε μια νέα εποχή όπου η νομιμότητα θα ειναι κρυστάλλινη, σε μια εποχή όπου η χώρα μας στέλνει ένα μήνυμα κι εντός κι εκτός συνόρων οτι για όλους υπάρχουν κανόνες οι οποίοι θα πρέπει να εφαρμόζονται.

Θέλω να ευχαριστήσω και προσωπικά αλλά και εκπροσωπώντας και την ελληνική πολιτεία σε αυτή τη διαδικασία κάθε εργαζόμενο, κάθε άνθρωπο που υπερέβαλε εαυτό για να φτάσει αυτή η διαδικασία σε αυτό το θετικό τέλος. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε πλέον ούτως ώστε να αποδώσουμε στον Έλληνα πολίτη τηλεοπτικό προϊόν που δικαιούται. Διότι η τηλεόραση είναι ψυχαγωγία, είναι πολιτισμός, είναι ενημέρωση και το Σύνταγμα μας είναι σαφές.

Είναι ισχυρό και οι νόμοι μας είναι πλήρης, είναι απαιτητικοί για όσους έχουν αποφασίσει να μπουν σε αυτή τη δραστηριότητα η οποία δεν είναι απλώς μια οικονομική δραστηριότητα αλλά έχει μια σειρά από προαπαιτούμενα τα οποία θα τα διαφυλάξουμε και νομίζω ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να συγκροτηθεί μια ισχυρή ρυθμιστική αρχή η οποία θα είναι ο άγρυπνος φύλακας της ποιότητας και των υψηλών στάνταρ που δικαιούται ο ελληνικός λαός. Δεν περίμενα το τίμημα να πάει τόσο ψηλά.

Ημασταν πολύ πιο μαζεμένοι και συντηρητικοί στις εκτιμήσεις μας. Σχεδιάσαμε μια δημοπρασία η οποία θα μεγιστοποιούσε τον τίμημα για το ελληνικό δημόσιο κι αυτό νομίζω το καταφέραμε. Το κλειδί για την επιτυχία της δημοπρασίας την οποία η κυβέρνηση έπρεπε να διασφαλίσει ήταν να αποκλειστούν οι διαρροές πληροφοριών μεταξύ τους. Δεν διέρρευσαν πληροφορίες κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο της επιτυχημένης δημοπρασίας».

Πηγή: koolnews.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις νέοι καναλάρχες | 246 εκατ. ευρώ το συνολικό τίμημα

Επόμενο Άρθρο

Πνίγηκε Ανήλικος Μπροστά Από Τον Λευκό Πύργο ! | Salonicanews.com

Τελευταία από Ελλάδα