ΠΑΝΣΕΚΤΕ: Κατεπείγουσα ενημέρωση: «Επιτρέπεται στο delivery ή take away η πώληση αλκοολούχων ποτών»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Ενημερώνουμε όλους τους συνάδελφους που ασχολούνται με ΔΙΑΝΟΜΗ κατ’ οίκον ότι, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η πώλησης ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΩΝ ΠΟΤΩΝ με την Αρ.Δ1α/γ.π.οικ 71342-ΦΕΚ 4489 Τεύχος Β΄6/11/2020.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ

  1. Ο ντελιβεράς ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να φέρει ταυτότητα και την βεβαίωση από τον εργοδότη του σφραγισμένη κατά τη διάρκεια της εργασίας του.
  2. Να τηρούνται τα ασφαλή μέτρα της εργασίας του από την επιχείρηση (όπως τα ανάλογα δικαιολογητικά για το μεταφορικό μέσο – Άδεια –Δίπλωμα οδήγησης – Κράνος – η άριστη λειτουργία του μεταφορικού μέσου – Απολύμανση και πλήρη καθαριότητα στο κιβώτιο μεταφοράς – Παραστατικά στοιχεία κ.λ.π.)
  3. Υποχρεωτική η χρήση της ΜΑΣΚΑΣ σ’ όλα τα πεδία της εργασίας του deliverytakeaway. Δεν υφίσταται ωράριο λειτουργίας της επιχείρησης για το delivery και take away.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Προηγούμενο Άρθρο

Ανακοίνωση της Ι. Μητροπόλεως Καστοριάς για τον εορτασμό του Αγίου Μηνά

Επόμενο Άρθρο

ΑΧΕΠΑ – δραματική κατάσταση: Δεν υπάρχουν διαθέσιμα κρεβάτια ΜΕΘ!

Τελευταία από Ελλάδα