ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η απολογιστική πανολομέλεια της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε  χθες  σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Έσπερος» .

Καλεσμένος στην εκδήλωση  η οποία  έγινε ενόψει  των εσωκομματικών  εκλογών για τα όργανα του κόμματος που θα  διεξαχθούν στις 26  Ιουνίου, ήταν ο  Γραμματέας της Κ.Ε ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

« Προσωπικά είμαι περήφανος γιατί προασπίσαμε αυτά τα χρόνια την αλήθεια. Μια αλήθεια  την οποία παλέψαμε έστω κι αν οι πολίτες σε ένα σημείο  δεν το άκουσαν  ή δεν ήθελαν να το ακούσουν γιατί ήταν έτσι  τα γεγονότα και οι εξελίξεις στη χώρα που η αλήθεια δεν ακούγονταν  τόσο  δυνατά. Νομίζω ότι στο επόμενο διάστημα, αυτό που λέμε εμείς αλήθεια, θα ακουστεί  και θα συνειδητοποιηθεί από τους πολίτες και οι εξελίξεις θα είναι διαφορετικές», ανέφερε στον πρόλογό του ο  Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς  Κοσμάς Βαρσάμης.

«Θέλουμε να επανασυνδεθούμε με όλα εκείνα τα κοινωνικά   στρώματα τα οποία  διαχρονικά υποστήριξαν το κίνημα και  τα οποία πιστεύουμε ότι μπορούν να συμβάλλουν ξανά στην αναγέννηση του, όχι απλά για να αναλάβουν τα στελέχη του κάποιες θέσεις εξουσίας, αλλά για να  δώσουν προοπτική στη νέα  γενιά και  γενικότερα στους Έλληνες πολίτες. Σε μια νέα γενιά, η οποία διαρκώς – μέσα από έρευνες – δείχνει την απαξίωσή της  έναντι του πολιτικού συστήματος. Εμείς,  θέλουμε να τους κάνουμε συμμέτοχους των πολιτικών εξελίξεων και μαζί  μ’  αυτούς  να διαμορφώσουμε ένα νέο  συμβόλαιο που θα δώσει  λύσεις σε όλους εμάς και θα μπορέσει να  βοηθήσει στη  βελτίωση του  βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων πολιτών», τόνισε μεταξύ άλλων ο  Γραμματέας της Κ.Ε ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης.

Στην πανολομέλεια της  Ν.Ε ΠΑΣΟΚ Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε ο  απολογισμός της απερχόμενης  Ν.Ε,  έγινε η αποτίμηση  εξελίξεων στην παράταξη και στη  χώρα  και  δρομολογήθηκαν παράλληλα, οι  οργανωτικές  διαδικασίες ενόψει  της εκλογής νέας Ν.Ε.  η οποία όπως προαναφέρθηκε θα διεξαχθεί την Κυριακή  26 Ιουνίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στο Άργος Ορεστικό

Επόμενο Άρθρο

Ο κοινωνιολόγος & συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης στην Καστοριά (φωτογραφίες)

Τελευταία από Τοπικά Νέα