Πανελλαδικές Εξετάσεις: Στη Νεοελληνική Γλώσσα εξετάζονται σήμερα τα ΕΠΑΛ (Δείτε το πρόγραμμα)

κατηγορία : Ελλάδα από

Άρχισαν σήμερα Πέμπτη 7/6 2018 οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΕΠΑΛ που διαγωνίζονται στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσαςκαι συνεχίζονται αύριο Παρασκευή 8/6 για τους υποψηφίους των Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕΛ, επίσης με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Το υπουργείο Παιδείας στην σχετική ανακοίνωσή διαβεβαιώνει πως «ο μηχανισμός είναι πανέτοιμος, τα εξεταστικά κέντρα της χώρας (858 για τα ΓΕΛ και 145 για τα ΕΠΑΛ) έχουν λάβει τις σχετικές οδηγίες και, όπως κάθε χρονιά, το Υπουργείο βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες για την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων».

Βάσει των επίσημων στοιχείων, οι αιτήσεις των υποψηφίων για τις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις 2018 ανέρχονται στις 104.040, με τις 86.301 να προέρχονται από μαθητές των ημερήσιων ΓΕΛ, τις 914 από εσπερινά ΓΕΛ, τις 15.742 από ημερήσια ΕΠΑΛ, τις 405 από εσπερινά ΕΠΑΛ, καθώς επίσης και 678 από εσπερινά ΕΠΑΛ, που εξετάζονται μαζί με το ημερήσιο.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι, ωστόσο, πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες.

Πηγή: reader.gr