Πανελλήνιες 2020: Πότε θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες

Πανελλήνιες 2020: Οι Πανελλαδικές εξετάσεις οδεύουν προς το τέλος τους, καθώς απομένουν οι εξετάσεις κάποιων ειδικών μαθημάτων, ωστόσο η αγωνία των μαθητών χτυπάει «κόκκινο» καθώς περιμένουν την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Όπως όλα δείχνουν μέχρι τις 15 Ιουλίου οι μαθητές και οι γονείς θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων.

Άλλωστε, πριν λίγες ημέρες η υπουργός Παιδείας ανέφερε ότι οι βαθμοί των πανελληνίων εξετάσεων αναμένονται μέχρι τις 10 Ιουλίου, το αργότερο μέχρι τις 15 του μήνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι διαδικασίες για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων (Μ.Δ.) 2020 ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μηχανογραφικά Δελτία θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr , να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, και σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να κλειδώσουν το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020.

newsbomb.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης αύριο & μεθαύριο σε περιοχές των Δήμων Άργους Ορ. & Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 9 νέα κρούσματα - Κανένας θάνατος στη χώρα το τελευταίο 24ωρο

Τελευταία από Ελλάδα