/

Πήραν μπρος οι μηχανές του Rally Greece Offroad 2019 στην Καστοριά! (φωτο)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του Rally Greece Offroad 2019 που φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Καστοριά!

Η εκκίνηση έγινε στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, δίπλα από το Ενυδρείο Καστοριάς, με τα οχήματα να εντυπωσιάζουν τους παρευρισκόμενους που από το πρωί ήταν εκεί για να θαυμάσουν το θέαμα.

Τα οχήματα στη συνέχεια της ημέρας θα κατευθυνθούν στην πρώτη ουσιαστικά διαδρομή τους, η οποία ξεκινάει από τον Άνω Κρανιώνα και καταλήγει στον Απόσκεπο με μήκος διαδρομής 89 χιλιόμετρα.

Η δεύτερη διαδρομή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ξεκινάει από το Μακροχώρι και τερματίζει κοντά στον Απόσκεπο με μήκος διαδρομής 90 χιλιόμετρα και η τρίτη διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και θα ξεκινάει από την χωματερή πίσω από τα ΤΕΙ (Άγιο Χαράλαμπο) και θα τερματίζει στον Άγιο Αντώνιο.

Η τρίτη και τελευταία διαδρομή θα είναι μικρότερη από τις υπόλοιπες καθότι θα πραγματοποιηθεί ξανά η υπερειδική χρονομέτρηση στην πίστα δίπλα από το Ενυδρείο Καστοριάς, το μεσημέρι (περίπου στις 15:00), για να έχει τη δυνατότητα ο κόσμος να θαυμάσει τα οχήματα από κοντά.

Την ίδια ημέρα, μετά το τέλος της υπερειδικής χρονομέτρησης, θα ακολουθήσουν οι απονομές στους νικητές στον χώρο του πάρκινγκ έναντι της Π.Ε. Καστοριάς.

Δημήτρης Σ. Ιατρού

Προηγούμενο Άρθρο

Ανάρτηση καταστάσεων πληρωμής έτους 2017 Ολοκληρωμένη Διαχείριση στα καπνά

Επόμενο Άρθρο

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ Δήμου Άργους Ορεστικού

Τελευταία από Αθλητικά