Επεισόδια στον Ρέντη ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Πέθανε ο αστυνομικός που δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στου Ρέντη

Πέθανε ο  31χρονος αστυνομικός, ο οποίος δέχθηκε ναυτική φωτοβολίδα στη μηριαία αρτηρία κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.

Στο μεταξύ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση.

Η δικογραφία για τα επεισόδια στου Ρέντη συνεχίζει να συντάσσεται από τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 25 άτομα, τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια.

Αυτά τα άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν κληθεί για κατάθεση από την Ασφάλεια Αττικής και φέρεται να είχαν παραδεχθεί τη συμμετοχή τους  στα επεισόδια της Πέμπτης. Ωστόσο, είχαν διευκρινίσει πως δεν ήταν στα άτομα που είχαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και κροτίδες.

Περιγράφουν τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αλλά διευκρίνισαν πως όλοι τους φορούσαν full face, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν καθαρά τα πρόσωπά τους. 

Ρέντη: Πέντε άτομα ζητούν να μπουν σε προστασία μαρτυρών

Παράλληλα, σύμφωνα με το Open, υπάρχουν πέντε άτομα που κατηγορούνται πως συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη και έχουν ζητήσει να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων, για να μπορούν να καταθέσουν χωρίς φόβο.

πηγή: reader.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Πέθανε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Επόμενο Άρθρο

Διακοπή υδροδότησης στην υψηλή ζώνη της πόλης της Καστοριάς

Τελευταία από Ελλάδα

Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Καστοριά και ακόμη 7 πόλεις της επικράτειας για τις δράσεις κρατικών ενισχύσεων προώθησης της Επιχειρηματικότητας του Προγράμματος Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης 2021-2017

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2024    Η Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 (ΔΑ ΕΣΠΑ-ΔΑΜ)