Πάνω από 600.000 παγούρια στους μαθητές όλων των σχολείων

«Ένα μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας και καλλιεργεί την περιβαλλοντική τους συνείδηση» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η δωρεά παγουριών για τους μαθητές και τις μαθήτριες όλων τωνσχολείων της ελληνικής επικράτειας, καθώς, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, πάνω από 600.000 παγούρια, δωρεά του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α. Κ. Λασκαρίδη, είναι ήδη καθ’ οδόν.

Όπως τόνισε, η χρήση ατομικού παγουριού είναι «ένα μέτρο που και προστατεύει την υγεία των παιδιών μας μέσω της αποφυγής ανταλλαγής μπουκαλιών, ποτηριών, επαφής στόματος με τη βρύση, και ταυτόχρονα καλλιεργεί την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών μας και την ανάγκη μείωσης χρήσης πλαστικών».

news.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Κοροναϊός: Δημιούργησε αντισώματα στους συμμετέχοντες των κλινικών δοκιμών το ρωσικό εμβόλιο

Επόμενο Άρθρο

Τη Δευτέρα 7/9/20 η έναρξη προπονήσεων Ακαδημιών του ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Τελευταία από Ελλάδα

Εξαιρετική η παρουσία της Μικτής Παραδοσιακής Χορωδίας του Π.Σ. Καστοριάς “Αθαν. Χριστόπουλος” στη 32η Χορωδιακή Συνάντηση Ερμιόνης (φωτογραφίες)

Μία εξαιρετική μουσική εμπειρία ήταν η συμμετοχή της #Μικτής_Παραδοσιακής_Χορωδίας #Καστοριάς_Αθανάσιος_Χριστόπουλος στην #32η_Χορωδιακή_Συνάντηση_Ερμιόνης στον πανέμορφο χώρο του

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 7ο αντάμωμα Μικρασιατών στη Νέα Ιωνία Αττικής – Ο Σύλλογος Απολλωνιαδιτών Καστοριάς συμμετείχε στο μεγάλο αυτό αντάμωμα (φωτογραφίες)

Η διάθεση των απογόνων των Μικρασιατών προσφύγων από όλη την Ελλάδα, να συμμετέχουν στο ετήσιο αντάμωμά