Πάνω από 210.000 επισκέφθηκαν τη ΔΕΘ | SalonicaNews.gr

Στους 210.081 έφθασαν οι επισκέπτες της εφετινής 81ης ΔΕΘ, που έριξε αυλαία την Κυριακή, ανανεώνοντας το «ραντεβού» της με τον κόσμο για τον επόμενο Σεπτέμβριο.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικό στοιχείο της 81ης ΔΕΘ, είναι πως μεγάλο μέρος των επισκεπτών ήταν νέοι, γεγονός που προδιαγράφει ένα ακόμα καλύτερο μέλλον για την Έκθεση.

Η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την αγάπη που δείχνει σταθερά στην Έκθεση, η οποία έχει ξαναγίνει «μόδα» όχι μόνο για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή.

Η επιχειρηματικότητα, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση, η επιστήμη, η τεχνολογία, ο πολιτισμός και η αναψυχή συνδυάσθηκαν αρμονικά στην 81η ΔΕΘ και συνέθεσαν ένα άρτιο εκθεσιακό αποτέλεσμα.

Ο εθνικός εκθεσιακός φορέας έχει ήδη αρχίσει να προετοιμάζεται για την επόμενη ΔΕΘ, όπου τιμώμενη χώρα θα είναι η Κίνα, μετά την επιτυχή και σημαντική παρουσία της Ρωσίας στη φετινή διοργάνωση.

Source: Πάνω από 210.000 επισκέφθηκαν τη ΔΕΘ – SalonicaNews

Προηγούμενο Άρθρο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Vespa Club Κοζάνης

Επόμενο Άρθρο

Το «Don’t Stop Me Now» των Queen είναι το πιο χαρούμενο τραγούδι στον κόσμο !

Τελευταία από Ελλάδα

Επιστολή διαμαρτυρίας στον Κυρ. Mητσοτάκη από συλλόγους Εστίασης

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 27/11/2023 Προς: Πρωθυπουργό της Χώρας                                                                                                             κ. Κυριάκο Μητσοτάκη Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ, Πριν