Πάνω από 200 μουσικά όργανα των Linkin Park στο σφυρί για καλό σκοπό

κατηγορία : Διεθνή από

Oι Linkin Park διαθέτουν 200 μουσικά όργανα που έχουν χρησιμοποιήσει προς πώληση για καλό σκοπό.

Η τελευταία εμφάνιση της ροκ μπάντας πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο σε μία συναυλία παύλα αφιέρωμα προς τιμήν του τραγουδιστή τους, Τσέστερ Μπένινγκτον, που αυτοκτόνησε στις 20 Ιουλίου 2017, σε ηλικία μόλις 41 χρόνων.

Στις 4 Απριλίου λοιπόν, οι θαυμαστές τους θα μπορέσουν να πάρουν στα χέρια τους κιθάρες, keyboards, samplers, ένα μεγάφωνο και διάφορα είδη μουσικού εξοπλισμού μέσα από μία διαδικασία της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στο μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Music For Relief, που έχει δημιουργήσει η μπάντα προς αρωγή των θυμάτων φυσικών καταστροφών.

Ανάμεσα στα προϊόντα προς πώληση συγκαταλέγονται και ένα Yamaha KX5 Keytar που διατίθεται μαζί με ένα «λάβαρο» που χρησιμοποιούνταν σε επίσημα events, όπως και άλλα μεταχειρισμένα είδη από συναυλίες του συγκροτήματος σε περιοδείες, εμφανίσεις τους στα βραβεία MTV κα.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει η αγορά κάποιων από τα αντικείμενα, θα τα βρεις στο αντίστοιχο τμήμα της ιστοσελίδας Reverb.com,  Techno Empire marketplace, στις 4 Απριλίου.

Πηγή: reader.gr