Ο GUS G, ο κιθαρίστας των MANOWAR, του DIO και άλλοι θρυλικοί κιθαρίστες τον Μαϊο στο Prague Live Stage στη Καστοριά!

//

Michael Angelo Batio , Gus G.,Rowan Robertson , Andrea Martongelli live στη ΚΑΣΤΟΡΙΑ!

Μια εκρηκτική σύμπραξη on stage από 3 θρυλικούς κιθαρίστες , όπου ο καθένας έχει γράψει τη δική του ιστορια στη hard n heavy μουσική σκηνή παγκοσμίως!

Ο Mihael Angelo Batio , γνωστός από τους Αμερικάνους Nitro και στη συνέχεια ως solo καλλιτέχνης , με πολλές μεγάλες συνεργασίες , έχει ξεχωρίσει λόγω του ιδιαίτερου παιξίματος του με την double ή 4neck κιθάρα του!

Ο Rowan Robertson γνωστός από τη συνεργασία του με τον Ronnie James Dio ηχογραφώντας το Lock up the wolves ,έκανε αίσθηση λόγω του παιξίματος του και το νεαρό της ηλικίας του , μιας που ο Dio τον επέλεξε μέσα από εκατοντάδες demo κιθαριστών που είχαν σταλεί στο management του εκείνη την εποχή.

Ο “δικός” μας Gus G. δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά για εσάς που διαβάζετε τώρα για εκείνον, έχουμε να σας πούμε πως εκτός από τις solo δουλειές του , με τελευταία το Quantum Leap που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές παγκοσμίως, είναι ο ιδρυτής των Firewind και υπήρξε κιθαρίστας του Ozzy Osbourne για πολλά χρόνια , ηχογραφώντας album αλλά και κάνοντας πολλές περιοδείες….

Την 3αδα των παραπάνω κιθαριστων συμπληρώνει ο Ιταλός, βιρτουόζος κιθαρίστας Andreas Martongelli από τους Arthemis αλλά και γνωστός από τη συνεργασία του με τους Ellefson / Soto .
Σε μια μαγική βραδιά θα απολαύσουμε όλους τους κιθαρίστες όπου εκτός από τις Solo δουλειές τους θα ακούσουμε και κομμάτια από τα μεγαθήρια που έχουν συνεργαστεί!

Παρασκευή, 12 Μαΐου στo Prague Live Stage στη Καστοριά!

Περισσότερες πληροφορίες για τιμες εισιτηρίων και προπώληση πολύ σύντομα!

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 20/01

Επόμενο Άρθρο

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς_άροσις για το Σαββατοκύριακο 21 & 22 Ιανουαρίου

Τελευταία από Εκδηλώσεις