Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο φυλάκιο της Διποταμίας (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Το Στρατιωτικό Φυλάκιο της Διποταμίας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, για να εμψυχώσει τους στρατευμένους των συνόρων, να δει τα προβλήματά τους και να συζητήσει με τους φορείς, τους τρόπους επίλυσής τους.

Στο ακριτικό φυλάκιο βρέθηκε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ, ο οποίος καλωσόρισε τον κ. Υπουργό στα σύνορα της Ελλάδος και του ζήτησε να εντάξει την ευαίσθητη περιοχή αυτή και τους κατοίκους της σε προτεραιότητα.

 

Παρόντες στη συνάντηση αυτή ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος και ο Δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, οι οποίοι του μετέφεραν καθηκόντως τα θέματα που αντιμετωπίζουν ως φορείς.

Ο κ. Υπουργός ευχαρίστησε για τη συνάντηση αυτή τον Επίσκοπο και τους Εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης και δεσμεύτηκε για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των θεμάτων που του έθεσαν.

Πηγή: imkastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Το Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Προοδευτικού | Ελάτε να υποδεχθούμε όλοι μαζί τα μαγικά Χριστούγεννα !

Επόμενο Άρθρο

Πολιτιστικός Σύλλογος “Αθανάσιος Χριστόπουλος” | Ο ποιητής συναντάει τη disco… (Σάββατο 10/12/16)

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς για την πρόθεση μετακίνησης παιδιάτρου για εφημερίες στο Γ. Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας

Θέμα: Μετακίνηση παιδιάτρου κας Χατζοπούλου Βασιλικής Το Σωματείο Εργαζομένων των Κέντρων Υγείας Νομού Καστοριάς καταγγέλλει την