Ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς έκοψε τη βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Με την παρουσία των Βουλευτών του Νομού μας, Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Μαρίας Αντωνίου, της Αντιδημάρχου Καστοριάς Ματούλας Αντωνίου και πλήθους μελών και φίλων του, ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς, έκοψε το απόγευμα της π. Κυριακής 29 Ιανουαρίου στο Limneon resort and spa, μέσα σε μιά φιλική ατμόσφαιρα, την ετήσια βασιλόπιτά της.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η Πρόεδρος του Συλλόγου Πάτρα Χαραχούση, απηύθυνε ευχές για Καλή Χρονιά και ευχαρίστησε τις παρευρισκόμενες κυρίες, για την παρουσία και την στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, κληρώθηκε και πλούσιο λαχείο.

Τυχερή της πίτας ήταν η συμπολίτισσά μας Χρύσα Μπαντή, η οποία κέρδισε ένα κόσμημα, δωρεά του κοσμηματοπωλείου ΤΣΟΛΑΚΗΣ και μία περιποίηση προσώπου, προσφορά του συμπολίτη μας πλαστικού χειρουργού ιατρού Βάϊου Κόγια.

Προηγούμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Καστοριάς: Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών ANUGA (Κολωνία-Γερμανία, 07-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017)

Επόμενο Άρθρο

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη σημερινή εορτή των τριών Ιεραρχών

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής: «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024-Φεστιβάλ Αυλής «Γυναίκες γράφουν…»: Αφιέρωμα στη Γυναικεία Λογοτεχνία, Χρυσούλα Πατρώνου-Παπατέρπου & Ανδρομάχη Κάρτζου Στην