Ο Σύλλογος “ΜΑΖΙ ΣΟΥ” έκοψε τη βασιλόπιτά του (φωτο)

Με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από το  Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών “ΜΑΖΙ ΣΟΥ”, εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα και κοπή βασιλόπιτας. Την εκδήλωση προλόγισε ο νέος πρόεδρος του Συλλόγου κ.Μηταράς Νικόλαος καθώς και η  ογκολόγος ιατρός – μέλος του Δ.Σ    κα Μπάκα Σοφία. Η αθρόα προέλευση των φίλων του συλλόγου, η ζεστή φιλοξενία του Nautical Hall και το μουσικό σχήμα που πλαισίωσε τη βραδιά συντέλεσαν στην επιτυχία της.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας οι οποίοι προσέφεραν είδη και υπηρεσίες για τη λαχειοφόρο αγορά, το κοσμηματοπωλείο “ΘΩΜΑΙΔΗΣ” για το κωνσταντινάτο φλουρί της βασιλόπιτας, για τα αλμυρά εδέσματα το πρατήριο άρτου ΠΑΝΤΑΖΗ ΕΥΔΟΞΙΑΣ  και το ¨ΜΠΕΡΕΚΕΤΙ”, για τα γλυκά τα ζαχαροπλαστεία “ΕΛΕΝΑ”, “ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑ”, ‘’ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ”, “ΤΖΗΛΛΑ”, τους εθελοντές του Συλλόγου, καθώς και όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους!

Με εκτίμηση Σύλλογος ¨ΜΑΖΙ ΣΟΥ¨

Προηγούμενο Άρθρο

Η Νεανική Χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού, στο 12ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Χορωδιών και Ορχηστρών

Επόμενο Άρθρο

ΑΦΜ και ΑΜΚΑ από το μαιευτήριο – Τι αλλάζει για όσα παιδιά γεννιούνται από σήμερα

Τελευταία από Uncategorized