/

Ο Σύλλογος «Μαζί σου» έκοψε την βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Χθές το βράδυ, στην αίθουσα Crystal στο Limneon Resort & Spa, ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ», έκοψε με τις ευλογίες της Εκκλησίας, την βασιλόπιτά του.

Η πολύ όμορφη εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Στέλλας Ζυμπίδου, η οποία εν συντομία αναφέρθηκε στον σκοπό ίδρυσης του Συλλόγου αλλά και στον παιδικό καρκίνο που γιορτάζεται στις 15 Φεβρουαρίου, κάνοντας παράλληλα και αναφορά στους δότες μυελού των οστών. Στη συνέχεια προβλήθηκαν σλάϊτς για τον παιδικό καρκίνο με αποσπάσματα τραγουδιών γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Ακολούθησαν εντυπωσιακοί Ανατολίτικοι, Oriental και Ινδικοί – Bollywood χοροί, από κοπέλλες της σχολής χορού της συμπολίτισσάς μας Αναστασίας Δεληγιάννη αλλά και της ίδιας, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρεθέντων.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη της διασκέδασης, ανέλαβε ζωντανό μουσικό λαϊκό σχήμα, ενώ κατά την διάρκεια της ιδιαίτερης αυτής εκδήλωσης, κληρώθηκε και πλουσιώτατο λαχείο.

Να σημειώσουμε ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, οι Αντιδήμαρχοι Καστοριάς, Ματούλα Αντωνίου, Χρ. Δαμιανού και Παν. Δάγγας, καθώς και η Περιφ. Σύμβουλος Αγνή Κανδύλη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Α.Π.Σ. ΙΚΜΑΔΑ έκοψε τη βασιλόπιτά του (φωτογραφίες)

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση της Ελλην. Ομοσπονδίας Γούνας & των Ενεργών Πολιτών Δυτ. Μακεδονίας

Τελευταία από Εκδηλώσεις