Ο Σύλλογος Καστοριάς «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ» έκοψε την Βασιλόπιτά του (σειρά φωτογραφιών)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Σήμερα το πρωΐ, πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο «ΚΑΣΤΟΡΙΑ», η εκδήλωση κοπής της ετήσιας Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού – Εξωραϊστκού Συλλόγου Καστοριάς «ΤΟ ΑΠΟΖΑΡΙ».

Στην πολύ όμορφη και ζεστή, όπως πάντα, εκδήλωση, παραυρέθηκαν, εκπρόσωπος της Εκκλησίας, που ευλόγησε την πίτα, η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης – Επιχειρηματικότητας – Εμπορίου & Τουρισμού Παναγιώτης Κώττας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος μελών και φίλων του Συλλόγου.

Μεταφέροντας της ευλογίες του Σεβασμιοτάτου μας κ. Σεραφείμ, ο π. Χρήστος, ανακοίνωσε, ότι έχουν παραδοθεί οι Ι. Ναοί, Εισοδίων της Θεοτόκου (Τσιατσιαπά) και Αγ . Γεωργίου του βουνού, στο Απόζαρι, όπως και ο Ι. Ναός Πέτρου & Παύλου και οι οποίοι προετοιμάζονται για να εγκαινιαστούν, ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον και για την λειτουργία τους.

Στον σύντομο χαιρετισμό της, η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαλαματή Πούλιου, ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, τα μέλη του Συλλόγου που την ανέδειξαν νέα πρόεδρο, επισημαίνοντας μεταξύ των άλλων, ότι θα πρέπει να συνεχιστεί η προσπάθεια ώστε να αναβαθμιστεί και να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο η ιστορική περιοχή του Απόζαρι και απηύθυνε ευχές για Καλή Χρονιά.

Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η πρώην αντιδήμαρχος Καστοριάς Ματούλα Αντωνίου.

Να σημειώσουμε, ότι όλα τα υπέροχα σπιτικά εδέσματα, ήταν προσφορά των μελών του Συλλόγου.

Στέργιος Γ. Ιατρού