Ο Σύλλογος «Βασίλειος Δόικος» έκοψε την Βασιλόπιτά του (σειρά φωτογραφιών)

κατηγορία : Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Μέσα σε μια φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς «Βασίλειος Δόικος» έκοψε χθες, τη βασιλόπιτά του.

Η εκδήλωση, η οποία είχε και πολλές εκπλήξεις, πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Συλλόγου.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του Συλλόγου Γρηγόρης Χωλόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον αντιστράτηγο ε.α Γρηγόριο Γρηγοριάδη ο οποίος με τη σύζυγό του Αλίκη Ζήνδρου περιφερειακή σύμβουλο Καστοριάς – γραμματέα Περιφερειακού Συμβουλίου, έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλο.

«Σας είχα υποσχεθεί ότι θα βάζαμε ψηλά τον πήχη. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χωλόπουλος.

Ακολούθησε το μέλος του Συλλόγου Φανή Μητσιάδου, αναφέρθηκε στις δράσεις που έγιναν τη χρονιά που πέρασε.

Στη συνέχεια η διευθύντρια των χορωδιών Ναταλία Σερόβα – Χωλοπούλου μίλησε για τα μαθήματα θεωρίας και σολφέζ τα οποία παρακολουθούν τα μέλη των χορωδιών και κυρίως τα παιδιά, αλλά και για τα μουσικά όργανα τα οποία προμηθεύτηκε πρόσφατα ο Σύλλογος (πιάνα και τουμπερλέκια).

Απευθυνόμενη στους γονείς επισήμανε: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τα παιδιά σας, γιατί όλα τους είναι απίστευτα ταλαντούχα. Είναι πάρα πολύ δυνατά παιδιά και κάθε φορά με εκπλήσσουν».

Την εκδήλωση έκλεισαν οι παιδικές χορωδίες. Τα παιδιά, έπαιξαν τουμπερλέκι και τραγούδησαν, κερδίζοντας επάξια το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Ε.Ψ.