Ο «Σταυρός» του μαρτυρίου και το πλημμυρισμένο πάρκινγκ! (φωτογραφίες)

/

Οι συνηθισμένες εικόνες ντροπής, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, στην περιοχή «Σταυρός» αλλά και στο πάρκινγκ έναντι της Π.Ε Καστοριάς σε όλο τους το μεγαλείο, σήμερα το πρωί.

Τα φραγμένα φρεάτια των ομβρίων υδάτων κατά μήκος του πεζοδρομίου της λίμνης από τα πεσμένα φύλλα των δένδρων και όχι μόνο, πλημμύρισαν για άλλη μιά φορά τον «Σταυρό» αλλά και μεγάλο τμήμα του δρόμου, πρίν και μετά το σημείο αυτό, αναδεικνύοντας το γνωστό, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, πρόβλημα.

Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά την απαράδεκτη αυτή κατάσταση κύριοι του Δήμου, ώστε να μεριμνήσετε άμεσα να καθαριστούν και ν’ ανοίξουν τα φρεάτια και αυτές οι απαράδεκτες, όσο και επικίνδυνες για τα οχήματα, εικόνες στην περιοχή, αν όχι να εξαληφθούν εντελώς, τουλάχιστον να περιοριστούν σε μεγάλο βαθμό.

Απαράδεκτη όμως και η κατάσταση στο πάρκινγκ έναντι του κτιρίου της Αντιπεριφέρειας, όπου μετά από ανάλογη βροχόπτωση πλημμυρίζει και μάλιστα σ’ ενα χώρο αναφοράς για τους τουρίστες που παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους.

Το πρόβλημα αυτό δυστυχώς παραμένει χρόνια και νομίζουμε κύριοι αρμόδιοι πως θα πρέπει να ασχοληθείτε σοβαρά και να το λύσετε επιτέλους γιατί αποτελεί άλλη μιά ντροπή για την πόλη.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Βιβλική καταστροφή στη Δυτική Αττική: 16 οι νεκροί από τη θεομηνία – Έξι αγνοούμενοι (pics)

Επόμενο Άρθρο

Εγκαινιάζεται την Δευτέρα η Έκθεση Τροχαίας Καστοριάς

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης