Ο ΣΓΚ «Ο Προφήτης Ηλίας» έκοψε την πίτα του και παρουσίασε το δημιουργικό για την 43η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς (φωτογραφίες)

κατηγορία : Γούνα/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

 

«Όλοι οι στόχοι που είχαμε θέσει ως διοίκηση, έχουν επιτευχθεί», τόνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς « Ο Προφήτης Ηλίας», Γιάννης Κορεντσίδης στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «DEDIS».

Ο κ. Κορεντσίδης προέβη σε απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και στη συνέχεια παρουσίασε το δημιουργικό της  43ης Διεθνούς  Εκθέσεως Γούνας Καστοριάς επισημαίνοντας: «Επικεντρωνόμαστε στον αριθμό 43 και με αυτό θέλουμε να δώσουμε βαρύτητα στο ότι  η  έκθεση γούνας Καστοριάς γίνεται εδώ και  43 χρόνια, είναι ένα κλαδικό εκθεσιακό γεγονός που νομίζω έχει τα περισσότερα  χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο».

Στον χαρακτηρισμό του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας ως εκθεσιακό, έδωσε έμφαση ο πρόεδρος της Μονοπρόσωπης Α.Ε Ιορδάνης Μιχαηλίδης και ανακοίνωσε παράλληλα ότι η διοίκηση του  Συνδέσμου βρίσκεται σε επαφή με τη Δ.Ε.Θ HELEXPO προκειμένου να πραγματοποιηθούν στο κτίριο και άλλες εκθέσεις.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς  Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Παναγιώτης Κώττας εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Σωκράτης Λιάνος εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς.

Η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου δεν παρέστη στην εκδήλωση γιατί αναχώρησε εκτάκτως για την Αθήνα.

Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η κόρη του προέδρου του Συνδέσμου Γουνοποιών, Σίσυ Κορεντσίδου.

Ε.Ψ.