Ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς έκοψε την Βασιλόπιτά του (φωτογραφίες)

/

Χθές το απόγευμα, στην κατάμεστη αίθουσα του HOTEL TSAMIS, ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, έκοψε, με την ευλογίες της Εκκλησίας, την καθιερωμένη Βασιλόπιτά του.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Νίνα Μπουρλή, αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά, ευχαρίστησε τις κυρίες για την συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και τις αρχές του τόπου για την παρουσία τους. Παράλληλα, ευχαρίστησε τα καταστήματα της πόλης μας για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, καθώς και το ξενοδοχείο γα την φιλοξενία.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι βουλευτές του νομού μας, Ζήσης Τζηκαλάγιας & Ολυμπία Τελιγιορίδου, καθώς επίσης και ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημ. Σαββόπουλος.

Τυχερή της Βασιλόπιτας ήταν η συμπολίτισσά μας Αγλαΐα Καλύβα, η οποία κέρδισε ένα κόσμημα, προσφορά του Κοσμηματοπωλείου, Πάνου Τουτουντζή.

Κατά τη διάρκεια της πολύ όμορφης εκδήλωσης, κληρώθηκε πλουσιώτατο λαχείο, ενώ οι κυρίες διασκέδασαν με την υπέροχη μπάντα ΧΑΛΚΙΝΟmania.

Ευχάριστη όμως έκπληξη ήταν η παρουσία του Συλλόγου Κρητών φοιτητών Καστοριάς, οι οποίοι χόρεψαν χορούς του τόπου τους.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Σύλλογο Επαγγελματιών – Ερασιτεχνών Μελισσοκόμων Καστοριάς

Επόμενο Άρθρο

Αργεντινή: Δεν πληρώνουμε «ούτε σεντ» στο ΔΝΤ

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Λόγω του άστατου καιρού η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» θα πραγματοποιηθεί τελικά στο Φουαγιέ του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών

Εξαιτίας των άστατων καιρικών συνθηκών, η αποψινή εκδήλωση «Ποντιακή κουζίνα μετά μουσικής» της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας