Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς στην Αντιπεριφερειάρχη

Την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη επισκέφθηκε, εθιμοτυπικά, την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς,  Νικόλαος Έξαρχος.

Η Αντιπεριφερειάρχης, συνεχάρη  τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή για την ανάληψη των  καθηκόντων του  και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, μη παραλείποντας να συγχαρεί ταυτόχρονα και την σύζυγό του, Πολυξένη Μπακλέση, για την προαγωγή της.

Παράλληλα,  εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς προς το πολύτιμο έργο που επιτελεί η αστυνομία, με τις δύο πλευρές να επιβεβαιώνουν την πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ημερίδα με θέμα: «Δυνατότητες και προοπτικές επαγγελματικής ένταξης ατόμων με αυτισμό ή άλλα ψυχοκοινωνικά προβλήματα στο νομό Καστοριάς: Κοινωνική επιχειρηματικότητα και υποστηριζόμενη εργασία»

Επόμενο Άρθρο

41 νέα κρούσματα κορωνοϊού σήμερα 13/4 στην ΠΕ Καστοριάς – Δείτε την κατανομή πανελλαδικά

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Θεσμική Παρέμβαση 10 Εργατικών Κέντρων της Βόρειας Ελλάδας προς την Κυβέρνηση και το ΥΠ.ΕΝ: Αίτημα για Άμεση Παράταση του Προγράμματος «Εξοικονομώ 2025»

Σε μια κίνηση υψηλής θεσμικής ευθύνης, δέκα (10) Εργατικά Κέντρα της Μακεδονίας συντονίζουν τη δράση τους και παρεμβαίνουν