Ο κόμβος του αιώνιου προβλήματος μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση!

/

Το συνηθισμένο πρόβλημα, μετά από κάθε έντονη βροχόπτωση, στον κόμβο των σηματοδοτών, μπροστά από το κτίριο της Αντιπεριφέρειάς μας.

Αδιάβατο το εν λόγω σημείο σήμερα το πρωΐ, για τους πεζούς, από την συνεχή δυνατή βροχόπτωση. Κατακλυσμένη από τα νερά της βροχής η συμβολή της Μ. Αλεξάνδρου με την Λεωφ. Κύκνων αλλά και μέχρι την αρχή της λαΐκής αγοράς, έκανε αδύνατη την πρόσβαση των πεζών, από το πάρκινγκ πρός το Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας και τ’ αντίθετο, ενώ τα αυτοκίνητα, λές και διέσχιζαν ποτάμι.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς, που διέσχιζε εκείνη τη στιγμή με τον οδηγό του (όπως φαίνεται και σε μιά από τις φωτογραφίες μας – το RAV με τις κρατικές πινακίδες), το σημείο αυτό, σίγουρα θα πρέπει να προβληματίστηκε, με τις εικόνες που αντίκρυσε και θέλουμε να πιστεύουμε, πώς θα ενεργήσει το συντομότερο δυνατόν, ώστε το πρόβλημα αυτό, επιτέλους να λυθεί.

Πάντως, πέρα από την πτώση ενός δένδρου στην βόρεια παραλία, κοντά στον Ναυτικό Ομιλο, που δεν δημιούργησε κάποιο σοβαρό πρόβλημα, άλλα ιδιαίτερα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση, δεν αναφέρθηκαν, όπως μας ενημέρωσαν αρμόδιες υπηρεσίες.

Προηγούμενο Άρθρο

Ριζικές αλλαγές και στις λαϊκές αγορές | Ερχεται ηλεκτρονικό μητρώο

Επόμενο Άρθρο

Νωρίτερα οι αυξήσεις σε τσιγάρα και καφέ

Τελευταία από Στο ρυθμό της Πόλης