Ο κοινωνιολόγος & συγγραφέας Μιχάλης Χαραλαμπίδης στην Καστοριά (φωτογραφίες)

«Πώς οικοδομούμε ένα  ποιοτικό τοπικό  τουριστικό σύστημα» , ήταν το θέμα της ομιλίας  του διακεκριμένου κοινωνιολόγου και συγγραφέα  Μιχάλη Χαραλαμπίδη, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες, στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του  Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο  Δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του κ. Χαραλαμπίδη.

Ο κ. Χαραλαμπίδης που πήρε στη συνέχεια τον λόγο,  ανέφερε μεταξύ άλλων  ότι η προσπάθειά του έχει  ως στόχο να κάνει τον τουρισμό τομέα ενός  μεγάλου ελληνικού πρωταγωνισμού  παρόμοιο με αυτόν της ναυτιλίας.

«Μέσα από τον τουρισμό στις ιδανικές συνθήκες μπορείς να αναζωογονήσεις όλους τους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Αυτό τον ρόλο τον έπαιξε παλιά με πολύ λανθασμένο τρόπο η οικοδομή», σημείωσε.

Μετά το πέρας της ομιλίας,  ακολούθησε διάλογος με το κοινό.

Προηγούμενο Άρθρο

ΠΑΝΟΛΟΜΕΛΕΙΑ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επόμενο Άρθρο

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΕΙΑ 2016 | Αύριο η λαϊκή βραδιά στην πλατεία Απόζαρι

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Συνάντηση εργασίας της Μαρίας Αντωνίου με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” για τις αυξημένες ανάγκες των σχολικών μονάδων

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στην Αθήνα η Βουλευτής Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, με το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας