Ο Δήμος μας βράβευσε την εφηβική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς (φωτο)

κατηγορία : Αθλητικά/Τοπικά Νέα από

Σημερα το πρωΐ στο Δημαρχείο Καστοριάς, ο Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής, με την παρουσία του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού Χρ . Δαμιανού και του Προέδρου του ΑΣΚ Ναούμ Δίτσιου, βράβευσε την εφηβική ομάδα μπάσκετ του Α.Σ. Καστοριάς, τον προπονητή της Γώργο Καραταγλίδη και τον γυμναστή της Σάκη Παπαδόπουλο, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Δυτ. Μακεδονίας και την συμμετοχή της στην προκριματική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος στην Θεσ/νίκη.

Ο Πρόεδρος του ΑΣΚ Ναούμ Δίτσιος, επισήμανε στον Δήμαρχο Καστοριάς, την ανάγκη να σταθεί ο Δήμος ακόμη πιό κοντά στον Σύλλογο, τονίζοντας, ότι οι αθλητές του Συλλόγου προπονούνται κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες και τελευταία, σ’ ένα κλειστό, που δεν έχει θέρμανση, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να πηγαίνουν για προπονήσεις στο κλειστό του Δήμου Άργους Ορεστικού! Παραλληλα εξήρε την μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στην εφηβικη ομάδα, οι έφοροι Αν. Λαγγιώτης και Κων. Μπασακύρος.

Από την μεριά ο Δήμαρχος Καστοριάς είπε  ότι κατανοεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές του ΑΣΚ και ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε αυτά να επιλυθούν.