Ο Δήμος Καστοριάς στο πλευρό των πληγέντων κατοίκων της Μάνδρας (φωτο)

κατηγορία : Ελλάδα/Τοπικά Νέα από

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου Καστοριάς να συγκεντρωθούν είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες κατοίκους του Δήμου Μάνδρας Αττικής.

Τα δέματα με τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παρέλαβε σήμερα από το Δημαρχείο αυτοκίνητο των ΕΛΤΑ Καστοριάς προκειμένου να τα μεταφέρει δωρεάν στους πλημμυροπαθείς.

«Να ευχαριστήσουμε όσους ανταποκρίθηκαν σε μια πράξη αλληλεγγύης που οφείλει η τοπική κοινωνία να κάνει προς τους πλημμυροπαθείς. Να ευχαριστήσουμε και τα ΕΛΤΑ τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν τα δέματα που συγκεντρώθηκαν», δήλωσε ο δήμαρχος Καστοριάς Ανέστης Αγγελής.

«Τα ΕΛΤΑ προσηλωμένα στο κοινωνικό τους πρόσωπο δείχνουν για άλλη μια φορά την ανθρωπιά τους.

Έτσι, διαθέτουν δωρεάν το μεγαλύτερο δίκτυο που υπάρχει στην Ελλάδα, για τη δωρεάν διανομή στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και από μεμονωμένα άτομα αλλά και από συλλόγους και φορείς όπως σήμερα ο Δήμος Καστοριάς», ανέφερε ο εκπρόσωπος των ΕΛΤΑ, Παύλος Λέκκος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τις 31 Δεκεμβρίου τα ΕΛΤΑ θα μεταφέρουν και διανέμουν δωρεάν δέματα τα οποία θα προορίζονται για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Ε.Ψ.