Ο Δήμος Καστοριάς βράβευσε τον συντοπίτη μας ιστιοπλόο Μάρκο Σπυρόπουλο (φωτογραφίες)

//

Εκδήλωση προς τιμήν του συντοπίτη μας ιστιοπλόου Μάρκου Σπυρόπουλου πραγματοποίησε χθές ο Δήμος Καστοριάς.

Ο Μάρκος Σπυρόπουλος, είναι ο πρώτος Έλληνας ιστιοπλόος ο οποίος συμμετείχε και τερμάτισε στον Διεθνή Αγώνα Μοναχικού Διάπλου του Ατλαντικού « Mini Transat La Boulangere 2019», που πραγματοποιήθηκε τον π. Νοέμβριο.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς παρουσία και εκπροσώπων των αρχών της περιοχής μας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας – Εθελοντισμού και Αθλητισμού Πέτρος Δοκόπουλος ο οποίος συνεχάρη τον Μάρκο Σπυρόπουλο για την επιτυχία του.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί και βραβεύσεις του αθλητή από τον δημαρχεύοντα αντιδήμαρχο Διοίκησης – Συντονισμού Δημοτικών Ενοτήτων και Τοπικών Συμβουλίων Κωνσταντίνο Τσανούσα, τον διευθυντή του Κοινωφελούς Ιδρύματος « Μαρία Τσάκος» Μιχάλη Μπελέγρη και από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Καστοριάς.

Χαιρετισμό απηύθυνε και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης «Ορεστειάς» Χρυσούλα Φιλίππου. Η κ. Φιλίππου παρουσίασε τα παιδιά του ΚΔΑΠ του Δήμου Καστοριάς τα οποία προσέφεραν στον ιστιοπλόο τις ζωγραφιές τους, εμπνευσμένες από τον αγώνα του.

Αμέσως μετά, έγινε η παρουσίαση της προετοιμασίας και της διεξαγωγής του Διεθνή Αγώνα Μοναχικού Διάπλου του Ατλαντικού «Mini Transat La Boulangere 2019», από τον Ανδρέα Κυπαρίσση και σχολιασμό από τον Μάρκο Σπυρόπουλο.

Στο τέλος, προβλήθηκε βίντεο του αγώνα. Η καταγραφή του βίντεο έγινε μέσα από το σκάφος του Μάρκου Σπυρόπουλου.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Τη βασιλόπιτά του έκοψε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστοριάς “Β. Δόϊκος” (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Στα σχέδια της κυβέρνησης βρίσκεται η δημιουργία 20 νέων κέντρων φιλοξενίας προσφύγων – Σε ποιες περιοχές θα δημιουργηθούν

Τελευταία από Αθλητικά