Ο Δήμος Καστοριάς βράβευσε διακριθέντες στον χώρο του αθλητισμού (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με την παρουσία των Βουλευτών του Νομού μας, Ολυμπίας Τελιγιορίδου και Μαρίας Αντωνίου, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων, ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα εκδήλωση βράβευσης, για τους διακριθέντες στον χώρο του αθλητισμού.

Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση του Δήμου μας, βραβεύτηκαν εν ενεργεία αθλητές, αθλήτριες, προπονητές και παράγοντες που διακρίθηκαν στην φετινή χρονιά, ως επιβράβευση των προσπαθειών τους. Βραβεύτηκαν 53 αθλητές που διακρίθηκαν φέτος αλλά και δυο ομάδες (ο Α.Σ Καστοριάς και ο Α.Γ.Σ. Καστοριά).

Όλοι τους, με τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας πρόσφεραν, αποτελούν την αθλητική παρακαταθήκη της Καστοριάς.

«Σήμερα βραβεύονται όλοι οι αθλητές οι οποίοι διακρίθηκαν το 2017 και ομάδες οι οποίες ανέβηκαν σε μεγαλύτερη κατηγορία.

Θεωρώ ότι είναι τιμή   του Δήμου να βραβεύει τους αθλητές, για να μπορούν αυτοί να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους, αλλά και ο Δήμος δείχνει εμπράκτως ότι και τους τιμά και νοιάζεται γι’ αυτούς. Αλλά και οι αθλητές τιμούν την πόλη της Καστοριάς και την κάνουν γνωστή σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Θέλουμε αυτή η γιορτή να συνεχιστεί γιατί πρέπει να τιμούνται οι αθλητές από τη γενέτειρά τους»,  δήλωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Λάζαρος Ζήσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν οι βουλευτές Ολυμπία Τελιγιορίδου και Μαρία Αντωνίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μανώλης Χατζησυμεωνίδης και ο πρόεδρος του Α.Σ Καστοριάς Ναούμ Δίτσιος, ο οποίος επισήμανε την ανάγκη να αποκτήσει η πόλη της Καστοριάς νέες αθλητικές υποδομές αφού οι υπάρχουσες είναι πεπαλαιωμένες και δεν επαρκούν για τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων.