Ο Α.Σ. Καστοριάς έκοψε την Βασιλόπιτά του (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

κατηγορία : Αθλητικά/Εκδηλώσεις/Τοπικά Νέα από

Σήμερα το βράδυ, σε κατάμεστη την αίθουσα του Nautical Hall από αθλητές, γονείς και φίλους του αλλά και με την παρουσία εκπροσώπου της Εκκλησίας που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτή Ν.Δ. του Νομού μας Μαρίας Αντωνίου, του Αντιπεριφερειάρχη και του Αντιδημάρχου Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλου και Λεων. Παπαδημητρίου, του εκπροσώπου της Δ/νσης Αστυνομίας Καστοριάς Νικ. Έξαρχου, του πολιτευτή Βασ. Τσιφλικιώτη και εκπροσώπων φορέων, ο Σύλλογος Μπάσκετ ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ, έκοψε την ετήσια Βασιλόπιτά του.

Στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε μιά πολύ ζεστή αθλητική ατμόσφαιρα, απηύθυνε χαιρετισμό, ο δραστήριος Πρόεδρος του Συλλόγου Ναούμ Δίτσιος, ο οποίος έκανε έναν σύντομο αγωνιστικό απολογισμό των τμημάτων του ΑΣΚ, ενώ επισήμανε πρός τους τοπικούς άρχοντες αλλά και πρός τους υποψηφίους δημάρχους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, την μεγάλη ανάγκη κατασκευής νέου Κλειστού Γυμναστηρίου στην Καστοριά. Κλείνοντας, ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν επίσης, η Βουλευτής μας Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης και ο Αντιδήμαρχος Καστοριάς  Σωτ. Αδαμόπουλος & Λεων. Παπαδημητρίου, ενώ χαιρετιστήρια επιστολή, απέστειλε, λόγω απουσίας της, η Υφ. Αγροτ. Ανάπτυξης & Τροφίμων – Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ακολούθησαν βραβεύσεις, στίς παγκορασίδες 2017-18 και τον προπονητή τους Ευάγ. Ντόντη, στους αθλητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και για την μεγάλη τους βοήθεια πρός τον Σύλλογο: στο Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ Καστοριάς, στον αθλητή του ΑΣΚ Δημ. Δαραβίγκα και στους ιατρούς Παν. Γάκη (Παθολόγο) και Αθαν. Δημητριάδη (Ορθοπαιδικό).

Το τυχερό νόμισμα της Βασιλόπιτας που κόπηκε για τον Σύλλογο, «έπεσε» στο προπαιδικό τμήμα και για το κοινό, στον ιατρό Αθαν. Δημητριάδη.

Στην πολύ όμορφη εκδήλωση, κληρώθηκε και πλουσιώτατο λαχείο.

Στέργιος Γ. Ιατρού