Ο απόλυτος αιφνιδιασμός!!! Στην Καστοριά οι πρώτοι 29 Σύριοι πρόσφυγες

Είκοσι εννέα Σύριοι πρόσφυγες από κέντρα φιλοξενίας της Θεσ/νίκης, έφθασαν πρίν από λίγες ώρες αιφνιδιαστικά, στην Καστοριά και φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο DEDIS, ενώ άλλοι 20 πρόσφυγες, αναμένονται αύριο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Οπως δήλωσε πρίν από λίγο στη «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ» και στο fonikastorias.gr, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλος, πρόκειται για μιά απαράδεκτη ενέργεια, η οποία δρομολογήθηκε εν αγνοία των τοπικών και πολιτικών αρχών, από την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, εκπρόσωποι της οποίας όμως είχαν βρεθεί πρίν από ένα μήνα στην Καστοριά και επισκέφθηκαν το εν λόγο ξενοδοχείο, το οποίο και βρήκαν κατάλληλο για φιλοξενία προσφύγων, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης μας.

Ηδη αύριο, όπως είπε ο κ. Αδαμόπουλος, πρόκειται να τον επισκεφθεί εκπρόσωπος της Υπατης Αρμοστίας του ΟΗΕ, για να τον ενημερώσει σχετικά με την εξέλιξη αυτή.

Αιφνιδιασμένη όμως έδειξε και η Βουλευτής Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπία Τελιγιορίδου, με την οποία επικοινωνήσαμε πρίν από λίγο τηλεφωνικά, για την εξέλιξη αυτή και είπε πώς άμεσα θα προσπαθήσει να ενημερωθεί, για το τι ακριβώς συνέβη.

Εμείς θα παρακολουθήσουμε το θέμα αυτό, το οποίο εγείρει σοβαρά ερωτηματικά για το πώς δρομολογήθηκε έτσι, αιφνιδιαστικά, η όλη αυτή κατάσταση.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμαρχος Καστοριάς συγχαίρει τους επιτυχόντες για την εισαγωγή τους στα Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας Εκπ/σης

Επόμενο Άρθρο

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας “ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ” | 25 – 8 – 16

Τελευταία από Τοπικά Νέα