Ο Αγιασμός στα ΓΕΛ Καστοριάς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς (φωτο)

Με αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών και  μαθητών από τα τρία ΓΕΛ Καστοριάς, και με την τήρηση  όλων  των απαραίτητων μέτρων προστασίας, πραγματοποιήθηκε στις 12:30 το μεσημέρι ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της  νέας σχολικής χρονιάς.

Στην τελετή, η οποία έγινε στο προαύλιο του 1ου ΓΕΛ, χοροστάτησε ο σεβ. μητροπολίτης Καστοριάς κ. Σεραφείμ,  συμπαραστατούμενος από τον ιερό κλήρο.

Χαιρετισμούς  στην εκδήλωση,  την οποία συντόνισε η διευθύντρια του 1ου ΓΕΛ Γλυκερία Ευαγγέλου, απηύθυναν ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας Θοδωρής Μαρδίρης, η διευθύντρια Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς κα Βασιλειάδου και εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων, ο Κοσμάς Βαρσάμης.

Όλοι τους, μαζί  με τις ευχές τους  για καλή σχολική χρονιά, απηύθυναν παραινέσεις στους μαθητές για τήρηση των μέτρων υγιεινής.

fonikastorias Ε.Ψ.

Προηγούμενο Άρθρο

Από τον πρώτο μήνα του σχολικού έτους ζεστά γεύματα σε 1.227 σχολεία της Χώρας

Επόμενο Άρθρο

Εβδομαδιαία αναφορά της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας για τα κρούσματα κορωνοϊού - 19 στην Π.Ε. Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα