Ο «Άρχοντας των δαχτυλιδιών» ζωντανεύει στην Αθήνα

/

Αν κι εσείς είχατε «κολλήσει» με τον «Άρχοντα των δαχτυλιδιών», ετοιμαστείτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία. Η αξεπέραστη μουσική της θρυλικής τριλογίας, πρόκειται να ηχήσει και στην Αθήνα σε μία συναυλία εμπειρία ζωής.

Συγκεκριμένα, στις 18 Μαΐου, η ορχήστρα Lords of the Sound, θα παρουσιάσει στη σκηνή του Christmas Theater, την εμβληματική μουσική του βραβευμένου με τρία Όσκαρτρείς Χρυσές Σφαίρες και τέσσερα Γκράμυ συνθέτη Χάουαρντ Σορ.

Με 80 μουσικούς και συνεργάτες κάθε συναυλία της ορχήστρας Lords of the Sound αποτυπώνεται αξέχαστα στο μυαλό και στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών διάσημων ταινιών ανά των κόσμο! Η Συμφωνική Ορχήστρα, η οποία πραγματοποίησε 3 sold out συναυλίες στο Christmas Theater, επιστρέφει και παρουσιάζει τη νέα μουσική παράσταση «Lord of the Rings in Concert»!

Από τις χαρούμενες μελωδίες του Hobbit, στους μυστηριώδεις ήχους του Mordor, μέσα από τα τραγούδια των ξωτικών – η οσκαρική μουσική του Χάουαρντ Σορ, γραμμένη ανάμεσα σε άλλες και για την πιο γνωστή τριλογία «Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών» θα ηχήσει θέτοντας μια νέα δυναμική και δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα που μας ταξιδεύει στη Μέση Γη. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τις ταινίες του Πίτερ Τζάκσον ή τα βιβλία του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν πλέον, δίχως να ηχεί στα αυτιά μας η θρυλική μουσική του Σορ.

Επηρεασμένος από μουσικές τάσεις όπως ο ρομαντισμός και το αβανγκάρντ και έχοντας στη διάθεσή του για ηχογράφηση μια πολυπληθή ορχήστρα ο ίδιος απογείωσε την τριλογία του Πίτερ Τζάκσον και κατάφερε να εκφράσει μέσα από τη μουσική, το μυθικό σύμπαν του Τζ Ρ Ρ Τόλκιν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πληροφορίες

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΜΑΪΟΥ 2024 στις 20.30

Τιμές εισιτηρίων:
ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΖΩΝΗ: 60 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 50 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 40 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 35 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ: 25 ευρώ, Φοιτητικό – Ανέργων – Πολυτέκνων: 20 ευρώ
ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ (μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2117701700): 20 ευρώ
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια, πληροφορίες: 2117701700
Προπώληση εισιτηρίων: more.com, 211 7701700, ct.gr

Πηγή: newsbeast.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Το πρόγραμμα του χειμερινού κινηματογράφου ΟΛΥΜΠΙΟΝ 29/2-06/3

Επόμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 29/2

Τελευταία από Μουσική