ΟΧΙ στην κατασκευή σταθμού διοδίων στον Αλιάκμονα από τον Αντιπεριφερειάρχη και τους Δημάρχους της Π.Ε. Καστοριάς (video)

/

Ολοκληρώθηκε πρίν από λίγο η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, με τους Δημάρχους της Περιφερειακής μας Ενότητας και αφορούσε την ανάσχεση κατασκευής σταθμού διοδίων στον Αλιάκονα, επί του Κάθετου Αξονα της Εγνατίας οδού “Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή”.

Ομόφωνα, τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης, όσο και οι Δήμαρχοι της Π.Ε. Καστοριάς, αποφάσισαν ΟΧΙ στην κατασκευή διοδίων στον Αλιάκμονα (περιοχή η οποία δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς), που πλήττει ιδιαίτερα τουριστικά τον Νομό μας, ενώ αντίθετα συμφωνούν στην κατασκευή σταθμού διοδίων, στην Ιεροπηγή.

Ακολουθούν δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτ. Αδαμόπουλου και των Δημάρχων, Νεστορίου Πασχ. Γκέτσιου, Καστοριάς Αν. Αγγελής και Αργους Ορεστικού Παν. Κεπαπτσόγλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Μπάσκετ Β’ Εθνική (Βορράς): Ασταμάτητη η Καστοριά! (αποτελέσματα+βαθμολογία)

Επόμενο Άρθρο

Παρουσίαση στον ΥΠ.Α.Τ του σχεδίου Αγροτ. Ανάπτυξης Περιφ. Δυτ. Μακεδονίας από τον Θ. Καρυπίδη

Τελευταία από Δυτική Μακεδονία

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δ.Μ. Γιώργο Αμανατίδη ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με Χρήση Εφαρμογών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

Ολοκληρώθηκε, μετά και από την υπογραφή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, η διαδικασία ένταξης της

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων στήριξης για ένταξη προγραμμάτων στην Παρέμβαση Π2-58.5 “Προώθηση οίνων σε Τρίτες Χώρες” στo πλαίσιο του Στρατηγικού Σχεδίου Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ελλάδας 2023-2027

Δημοσιεύθηκε την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) των υπουργών Εθνικής Οικονομίας και