Ορισμός ημερών υποχρεωτικής αργίας, κατά τις τοπικές εορτές, για όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά, στην Π.Ε. Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ (ΨΓΛΕ7ΛΨ-ΓΣΞ), βάση απόφασης του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, σχετικά με τον Ορισμό ημερών υποχρεωτικής αργίας, κατά τις τοπικές εορτές, στην Π.Ε. Καστοριάς.

Η απόφαση αφορά όλες τις επιχειρήσεις, εκμεταλλεύσεις και εργασίες γενικά, στην Π.Ε. Καστοριάς.

Ειδικότερα στο ΦΕΚ αναφέρεται:

  • Για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των ορίων των Δήμων Καστοριάς και Νεστορίου, την 11η Νοεμβρίου συμμετέχοντας στον ταυτόχρονο εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Μηνά και της απελευθέρωσης της πόλης.
  • Για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των ορίων του Δήμου Άργους Ορεστικού την 11η Νοεμβρίου, επέτειο της απελευθέρωσης, ως δημόσια εορτή σύμφωνα και με το π.δ. 28/2016 (Α’ 41), και την 26η Ιουλίου όπου τιμάται η Αγία Παρασκευή ως Πολιούχος της πόλης.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού κέρδισε το στοίχημα του Rally Greece Offroad – Σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι μόνιμες εγκαταστάσεις! (φωτο)

Επόμενο Άρθρο

Ο Δήμος Καστοριάς μέλος του Δικτύου Ιστορικών Πόλεων κατά των Πλαστικών Αποβλήτων (“Network of Historic Cities Against Plastic Waste – HISCAP)

Τελευταία από Τοπικά Νέα