Ολοκληρώνεται το μεσημέρι η επιστημονική εκδήλωση που αφορά τη ρευματολογία

/

Ολοκληρώνεται το μεσημέρι  η επιστημονική εκδήλωση  με θέμα: «Αυτοάνοσα ρευματικά και  μεταβολικά νοσήματα-συνεργασία  των ιατρικών ειδικοτήτων-θεραπευτικές εξελίξεις και ποιότητα  ζωής των ασθενών»,  η οποία ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου  οε αίθουσα του ξενοδοχείου «Limneon».

Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχθηκαν κατά το τριήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνονταν και τα εξής: ρευματικά νοσήματα, θεραπευτικές εξελίξεις και ποιότητα  ζωής, όταν η ρευματολογία συναντά  την ενδοκρινολογία, οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο επίπεδο  υγείας των πολιτών κα.

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑ  1

 Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στρογγυλό τραπέζι με τη συμμετοχή  γιατρών του  Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς.

Ε.Ψ

Προηγούμενο Άρθρο

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου μετατράπηκε η Αριστοτέλους – Εθνική αστέγων και πρόσφυγες πρόσφεραν γκολ και θέαμα

Επόμενο Άρθρο

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου «Η σκληρή κυρία Πλάκα» της Βερόνικας Αποστόλου

Τελευταία από Εκδηλώσεις

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης για την τυφλοκώφωση

Το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στην παγκόσμια δράση ευαισθητοποίησης