Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ “Μουσική Άνοιξη – «Δοξάτος»: Μουσικά σύνολα/Μελωδικές εμπειρίες στα Αρχοντικά της Καστοριάς” (φωτογραφίες)

/

Με μια μουσική πανδαισία, όπου συνέπραξαν τα μουσικά σύνολα των σχολείων Καστοριάς, Τρικάλων, Άρτας και Δράμας (δεν συμμετείχε το Μουσικό Σχολείο Πτολεμαϊδας, λόγω κωλύματος την τελευταία στιγμή), που απόλαυσαν το μεσημέρι, οι εκατοντάδες θεατές, οι οποίοι κατέκλυσαν την αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Άργους Ορεστικού, ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 2ο Φεστιβάλ  “Μουσική Άνοιξη – «Δοξάτος»: Μουσικά σύνολα/Μελωδικές εμπειρίες στα Αρχοντικά της Καστοριάς”, το οποίο διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς (17 – 19 Μαρτίου), υπό την αιγίδα της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς, σε συνδιοργάνωση με την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, την Π.Ε. Καστοριάς, το Δήμο Καστοριάς, το Δήμο Άργους Ορεστικού, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Καστοριάς και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ.Δ.Ε. Καστοριάς.

Χαιρετισμό στην σημερινή εκδήλωση απηύθυναν, η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς Βαρβάρα Μπελερή και η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δέσποινα Κοζατσάνη.

fonikastorias.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Προσεισμικός έλεγχος δημόσιων κτιρίων: Ξεκινά άμεσα, με επερχόμενη νομοθετική ρύθμιση – Προτεραιότητα σε σχολεία & νοσοκομεία

Επόμενο Άρθρο

Ημέρα Μνήμης Ολοκαυτώματος Εβραϊκής Κοινότητας Καστοριάς

Τελευταία από Εκδηλώσεις