Ολοκληρώθηκε η Απομάκρυνση Επικίνδυνων Δέντρων στο δρόμο Μανιάκοι-Κολοκυνθού από την Π.Ε. Καστοριάς

Την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η απομάκρυνση των επικίνδυνων δέντρων στον δρόμο Μανιάκοι-Κολοκυνθού από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα  υπήρχαν μεγάλα δέντρα στην άκρη του οδοστρώματος,  που κατά  καιρούς, κατά τη διάρκεια  έντονων βροχοπτώσεων και ανέμων, δημιουργούσαν πολλά προβλήματα στην ασφαλή διέλευση των οχημάτων.

Έτσι, με συντονισμένη επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, της Διεύθυνσης Δασών, του συνεργείου υλοτόμων, των μηχανημάτων του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς και της ΔΕΗ, ολοκληρώθηκαν οι απαιτούμενες εργασίες και απομακρύνθηκαν τα επικίνδυνα δέντρα.

ΠΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο αγριογούρουνα έχουν αναστατώσει την πόλη και οι αρμόδιοι αδιαφορούν!

Επόμενο Άρθρο

Συνελήφθη 40χρονος στην Καστοριά για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Δήλωση της Προέδρου της Δημ. Κοινότητας Τοιχιού & Προέδρου της Ένωσης Προέδρων Δημοτικών Κοινοτήτων Νομού Καστοριάς, Κατερίνας Πηγατσιώτη, σχετικά με τη διαδικασία διάθεσης καυσόξυλων ατομικών αναγκών για το έτος 2026

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΙΧΙΟΥ ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.:9 Ημερομηνία: