Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού πρανών & αποστραγγιστικών αυλάκων σε όλους τους οικισμούς του Δήμου Καστοριάς (φωτο)

Με τις Δ.Ε. Μεσοποταμίας, Μακεδνών και Κορεστείων, ολοκληρώθηκαν από τον Δήμο Καστοριάς οι παρεμβάσεις αγροτικού χαρακτήρα που αφορούν στον καθαρισμό και τη διαμόρφωση των πρανών, των αποστραγγιστικών αυλάκων και χανδάκων στα αγροκτήματα όλων των οικισμών του Δήμου, σε συνεργασία με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων.

Οι εργασίες περιλαμβάνουν την εκσκαφή προσχώσεων και την εκρίζωση φυτών όπου απαιτείται, καθώς και την παράπλευρη κοπή – εκθάμνωση φυτών και βάτων και την απομάκρυνση των φερτών υλών ώστε να αποστραγγίζουν απρόσκοπτα με φυσική ροή τα νερά των παρακείμενων αγροτεμαχίων.

Στόχος των συγκεκριμένων παρεμβάσεων είναι η διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των αγροτών, προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα στις καλλιέργειες.

Εργασίες προηγήθηκαν οι Δ.Ε. Αγίας Τριάδας, Αγίων Αναργύρων, Βιτσίου και Καστρακίου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Καστοριάς

Προηγούμενο Άρθρο

Ευχαριστήριο προς τον Δήμο Καστοριάς από την Εταιρεία προστασίας Ατόμων με Αυτισμό

Επόμενο Άρθρο

Πρόσκληση συνεδρίασης (1/22) Δημοτικής Επιτροπής Διαβουλευσης Δήμου Καστοριάς

Τελευταία από Τοπικά Νέα

Το προσωπικό των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει σε εθελοντική συγκέντρωση ειδών, τα οποία θα προσφερθούν στο πλαίσιο ανθρωπιστικής βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς στην περιοχή της Θεσσαλίας

Συγκεντρώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης