Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τεράστια συναυλιακή είδηση έσκασε το πρωί της Παρασκευής, αφού η High Priority ανακοίνωσε ότι οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον Σεπτέμβριο του 2023! Θα παίξουν στο ΟΑΚΑ στις 6 Σεπτεμβρίου και τα εισιτήρια κυκλοφορούν την 1η Δεκεμβρίου. Τότε θα μάθουμε και τις τιμές τους.

Αυτή που ακολουθεί είναι η ανακοίνωση:

Το πολυβραβευμένο pop rock συγκρότημα και νικητές βραβείου GRAMMY® Imagine Dragons, προσθέτει σήμερα 9 νέα shows σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή στo πλαίσιο της MERCURY WORLD TOUR περιοδείας.

Σε συνεργασία με τη Live Nation, η περιοδεία γιορτάζει την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ τους, Mercury — Acts 1 & 2, ξεκινώντας από το Smukfest της Δανίας την Τετάρτη 2 Αυγούστου, πριν περάσει από την Ιταλία, την Κροατία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Γαλλία, Ισραήλ και την Ελλάδα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία στο Chambord Live στη Γαλλία, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. * Η πώληση εισιτηρίων ξεκινά την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ.

Imagine dragons ελλάδα

Πηγή: roxx.gr

Προηγούμενο Άρθρο

Για μια ακόμα χρονιά το Skibill δεν θα συμμετάσχει σε αυτό που ονομάζεται Black Friday

Επόμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Καστοριάς: Επιμορφωτικό σεμινάριο της EBRD για τις «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές»

Τελευταία από Μουσική