Οι νικητές του fonikastorias.gr για την ταινία των Unboxholics “Μην ανοίγεις την πόρτα” στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ!

/

Οι νικητές του fonikastorias.gr που κερδίζουν από μία ΜΟΝΗ πρόσκληση για την ταινία των Unboxholics “Μην ανοίγεις την πόρτα” στο ΟΛΥΜΠΙΟΝ είναι (όπως είναι τα ονόματά τους στο facebook) οι:

Kiki karatzidou

Γιώργος Πιπέρης

Εκπρόσωπος του fonikastorias.gr θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω μηνύματος στο facebook.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!

Η νέα ταινία των Unboxholics: ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ Πέμπτη 25/4 στο Ολύμπιον!

Η προπώληση έχει ξεκινήσει!

Έπειτα από 12 χρόνια δυναμικής παρουσίας τους στο ελληνικό internet, οι UNBOXHOLICS έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με original περιεχόμενο σε όλους τους digital προορισμούς τους.

Στο παρελθόν έχουν παρουσιάσει, στο κοινό, τέσσερις πρωτότυπες mini ταινίες horror μυθοπλασίας, καθώς και το “Κουκλοθέατρο”, μια διαδραστική horror σειρά πέντε επεισοδίων.

Μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα.

Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής.

Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;

Βρείτε τα εισιτήριά σας και το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών εδώ: https://olympionhouse.gr/tickets/

Προηγούμενο Άρθρο

“Οι λιχουδιές της Όλγας”: Δείτε το σημερινό μενού 25/4

Επόμενο Άρθρο

Ψήφισμα συμπαράστασης Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς προς τους μεταφορείς μεταλλεύματος της ΛΑΡΚΟ Α.Ε., στον αγώνα διεκδίκησης των δεδουλευμένων τους